Öppna mobilmenyn

Nyhet

Botkyrkafixaren erbjuder hjälp på nytt

07 oktober 2021

Stöd, omsorg och familj

Botkyrkafixaren återupptar sin verksamhet, som varit tillfälligt stängd under pandemin, och erbjuder hjälp med enklare sysslor som kan vara tunga för dig, eller där du riskerar att ramla och skada dig om du skulle göra dem själv. Fixartjänsten är gratis och till för dig som är äldre eller har en funktionsnedsättning.

Under den pågående coronapandemin har Botkyrkafixarens hjälp inte varit tillgänglig att söka, som ett led i att begränsa smittspridning och att skydda våra sköraste medborgare. Men i takt med samhället börjar öppna upp kan nu också Botkyrkafixaren erbjuda sina tjänster igen.

– Jag är väldigt glad att kunna komma ut igen och få möjlighet att ge dem som behöver en hjälpande hand, säger Botkyrkafixaren Daniel Aouat.

Din trygghet är viktig

Botkyrkafixaren hjälper dig som är äldre eller har en funktionsnedsättning med enklare sysslor som att byta glödlampor, sätta upp tavlor, hämta saker från vind och källare eller se över ditt hem så att du minskar risken för fallolyckor. Tjänsten är gratis, men du betalar själv för eventuellt material.

För att minska risk för smittspridning av covid-19 håller Botkyrkafixaren avstånd och använder munskydd under besöken.

Porträttbild i halvfigur av Botkyrkafixaren Daniel Aouat.

Botkyrkafixare Daniel Aouat. Foto: Tobias Fischer

Om Botkyrkafixaren

Botkyrkafixarens tjänster är gratis, men du betalar själv för eventuellt material. Läs mer om vilken hjälp du kan få:

Botkyrkafixaren

Kontaktuppgifter

För att boka en tid, ring vardagar kl 8-10 på tel: 073-421 85 75

Övriga tider kan du lämna ett meddelande.