Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn
  • Skolskjutsar och persontransporter

    Från och med måndag 27 mars, kommer persontransporterna som kommunen tillhandahåller för skola, daglig verksamhet och dagverksamhet fungera som vanligt igen. Vi utreder ärendet vidare för att säkerställa processerna. Mer information.

Nyhet

Försenade fakturor från kommunen

17 mars 2023

Näringsliv och företag

UPPDATERAD 17/3. På grund av ekonomisystembyte så har våra fakturor distribuerats mycket sent. Fortfarande har inte alla fakturor för februari nått fram. Vi arbetar för att lösa problemen. 

Betala din faktura så fort du kan. Vi kommer inte att debitera dröjsmålsränta på de fakturor som betalas efter förfallodatum och som avser februari.

I några fall har det gått ut dubbla fakturor och i andra fall både en e-faktura och autogiro till samma mottagare, vilket lett till dubbelbetalningar. Tyvärr har hanteringen med återbetalningarna dragit ut på tiden. Vi beklagar besväret.

Försenade tomträttsfakturor

Bytet försenar även tomträttsfaktureringen som normalt går ut 1 mars. Tomträttsfakturorna för kvartal 2 kommer därmed bli 2-3 veckor försenade.

Vi beklagar allt besvär det för med sig.

Försenade VA-fakturor

Vatten- och avloppsfakturorna för januari, februari och mars är tyvärr försenade och har inte skickats ut ännu. Vår förhoppning är att de kommer att skickas ut inom kort.

När fakturorna väl skickas ut kan det vara kort tid till förfallodag och det beror på att vi inte kan ändra förfallodagen. Betala din faktura så fort du kan efter att du har fått den. Vi kommer inte att debitera dröjsmålsränta på de fakturor som avser perioden januari-mars och som har förfallodag 31 mars, men de måste senast vara betalda under april månad för att undvika dröjsmålsränta.

Referensnummer är samma sak som OCR-nummer på de nya fakturorna och numret hittar ni längst ner till vänster på fakturatalongen.

Andra har även läst