Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Nyhet

Medborgarkontor popup i Vårsta bibliotek

08 september 2023

Stöd, omsorg och familj

Andra tisdagen i månaden, med start den 12 september, finns en samhällsvägledare från Medborgarcenter på plats på Vårsta bibliotek kl. 12-16.

Samhällsvägledaren svarar på frågor om kommunen och hjälper till med vanliga ärenden. Du kan till exempel få hjälp med att lämna en felanmälan eller synpunkt på kommunens verksamhet, få stöd i att använda kommunens e-tjänster och att fylla i blanketter.

Samhällsvägledaren kan också hjälpa dig att ta del av politiska beslut och förmedla kontakt till rätt person inom kommunen med mera.

– Medborgarcenter är Botkyrkabornas naturliga kontaktväg till kommunens alla verksamheter. Nu underlättar vi för fler medborgare att besöka oss för personlig service. Till en början en gång i månaden, och om intresset blir stort kan det bli en utökning av öppettiderna, säger Petra Sintorn, chef för Medborgarcenter.

Som vanligt kan du också besöka något av våra medborgarkontor i Alby, Fittja, Hallunda, Tullinge och Tumba som är öppna de flesta vardagar. Du kan också ringa eller kontakta oss via e-post och Facebook.

Här finns alla öppettider och telefontider till våra medborgarkontor

Fyra personer tar en gemensam selfie.

Hasse Jordan, Zelina Güven, Güler Orhan och Wendy Montoya Arredondo är medarbetare på Medborgarcenter.

Andra har även läst