Störningsinformation:
Eldningsförbud i Stockholms län
Dölj meddelande

Områdessekreterare för barn och unga

Det är inte alltid lätt att växa upp. Socialtjänstens områdessekreterare har som uppgift att möta och samtala med barn och unga. Vi erbjuder också stöd till föräldrar i deras viktiga roll.

Vad vi gör

Områdessekreterarnas uppdrag är att hjälpa barn och unga att få en så trygg uppväxt som möjligt. Vi är ute på skolor, fritidsgårdar och andra platser där barn och unga är på sin fritid så att det ska vara lätt att kontakta oss. Om du inte vet vilka vi är, kan du fråga någon av personalen på skolan.

Ta gärna kontakt med oss

Vi finns där för att lyssna, en vuxen att prata med om att du har något du funderar på och vill prata om. Det kan gälla vad som helst, smått som stort. Du kan kontakta oss direkt genom att ringa till kommunens medborgarcenter, telefon 08-530 610 00. Fråga efter områdessekreterare.

Du hittar oss också på Facebook, områdessekreterare Botkyrka.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För dig som är förälder

Områdessekreterarna arrangerar och deltar i samarbete med barn- och ungdomsverksamheter. Ibland bjuder vi in föräldrar till nätverksträffar och rådslag för att tillsammans samtala om hur vi ser på barnens situation. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 maj 2018
Omsorg & socialt stöd