Störningsinformation:
Problem med felanmälan via app
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Inställda sommarvistelser på Botvidsgården

Med anledning av pågående spridning av corona-viruset och för att skydda våra äldre har Botkyrka kommun beslutat att ställa in vistelser med övernattning på Botvidsgården sommaren 2020. Gällande inplanerade dagsutflykter till Botvidsgården ser vi tiden an och återkommer med besked till dig som anmält intresse för vistelser.

Bild

Botvidsgården ligger i ett naturskönt område utanför Trosa.

Vistelser med övernattning ställs in, dagsutflykter återkommer vi till

Botkyrka kommun har beslutat om försiktighetsåtgärder som rör verksamheter inom vård och omsorg. Syftet är att begränsa smittspridning och att skydda äldre och sårbara medborgare. De vistelser med övernattning på Botvidsgården som planerats för sommaren 2020 är därför inställda. Vi avvaktar nu utvecklingen och kommer att ta ett senare beslut gällande de inplanerade dagsutflykterna. Dessa kan komma att ställas in eller eventuellt senareläggas, beroende på hur läget förändras. Trygghet och säkerhet är alltid högsta prioritet. 

Jag som anmält intresse, vad händer nu?

Vi återkommer senast den 15 maj med besked till dig som anmält intresse för dagsutflykt eller vistelse med övernattning. Det är möjligt att dagsutflykter kan genomföras, men vid ett senare datum än tidigare planerat.

Vi kommer att skicka ett brev till dig med den här informationen och också ringa dig. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Sonia Campos, Botkyrka kommun på telefon: 070-214 82 41

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 april 2020
Omsorg & stöd