Stäng meddelande

Eveo


På Eveo vet vi att alla är olika. Därför anpassar vi oss efter dig. Vår personal har både utbildning och erfarenhet. De anstränger sig för att du skall känna dig trygg.

Kortfattad fakta om utföraren

Regiform

Privat

Verksam sedan år

2009

Verksamhet i andra kommuner

Södertälje, Huddinge, Haninge, Sollentuna och Stockholm

Verksam tid på dygnet

Ger stöd mellan 07.00 och 23.00. Insatser mellan 23.00 och 07.00 utförs av Botkyrka kommuns hemtjänst.

Specialkompetens

Demens

Språk förutom svenska

Arabiska, syrianska/assyriska, turkiska och persiska

Antal utbildade undersköterskor i procent

55-60 procent

Mer om verksamhet och utförare

Mat och måltider

Maten som vi tillreder är kulturellt anpassad och du som kund har själv möjlighet att välja hur dina måltider skall se ut. Vi har ett samarbete kring matlådor med resturang Trekanten. Man får en veckomeny till sig och man kan beställa veckovis antalet måltider man vill ha.

Personalens kompetens

Vi är specialister på att ge omsorg till dem som har stora behov. Vi har särskilda komptensgrupper inom demens, psykisk sjukdom, ms och stroke. Vi har ett särskilt förflyttningslabb på vårt kontor i Södertälje där vi arbetar med fortbildning kring förflyttningsteknik och annan kompetensutveckling.

Presentation av utföraren

På Eveo vet vi att alla är olika. Därför anpassar vi oss efter dig. Vi vill att du skall få samma personal så mycket som möjligt och att du skall vara informerad om vad som händer kring din omvårdnad. De personal som kommer till dig får rätt information om vad de skall göra och schemaläggs på de tider du önskar. Du och/eller dina anhöriga får besked via SMS eller mail på vem som skall komma och vilken tid. Detta meddelar vi dagen innan. Vid eventuella förändringar hör vi alltid av oss.

Kontakt

Hemsida: www.eveo.selänk till annan webbplats
Telefon: 08-55925003
E-post: info@eveo.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 juni 2020
Omsorg & stöd