Stäng meddelande

Områdessekreterare

Vi som jobbar som områdessekreterare finns till för att hjälpa dig som är barn och ung att få en så trygg uppväxt som möjligt. Vi finns ute på skolor, fritidsgårdar och andra platser där barn och unga är på sin fritid, så att du lätt kan nå oss. Om du inte vet vilka vi är, kan du fråga personalen på skolan eller fritidsgården.

Ta gärna kontakt med oss

Vi finns till för dig om du vill ha en vuxen att tala med eller om du bara vill att vi ska lyssna. Det kan gälla vad som helst, smått som stort. Du kanske är orolig för en vän eller dig själv. Många har frågor om socialtjänsten. Du kan kontakta oss på vårat gruppnummer 08-530 610 25 eller genom att ringa kommunens medborgarcenter på 08-530 610 00. Säg att du vill tala med en områdessekreterare.

Du hittar oss också på:

Facebook, områdessekreterare Botkyrka.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Instagram, Forebyggarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föräldrar kan också få stöd

Områdessekreterarna arrangerar aktiviteter och samarbetar med verksamheter för barn och unga. Ibland bjuder vi in föräldrar och andra viktiga vuxna till nätverksträffar och föräldrarådslag för att samtala om hur vi ser på barnens situation. De är också välkomna att höra av sig om de vill veta mer!

HBTQ-certifierade

Vi blev HBTQ-certifierade 2017. HBTQ står för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queera och vårt mål är att finnas till för alla barn, ungdomar och vuxna oavsett sexuell läggning eller könstillhörighet. Vi jobbar normkreativt. 

HBTQ-logga i färg
Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 maj 2019