Stäng meddelande

Konsumentvägledning i Botkyrka

Man sitter vid fönster och talar i mobiltelefon

Du kan kontakta kommunens konsumentrådgivare med telefon och e-post.

Om du vill klaga på något som du har köpt, och du inte kommer överens med företaget, kan du kontakta kommunens konsumentvägledning eller Hallå konsument. Vi kan informera dig om vilka rättigheter du har och hur du gör för att gå vidare. 

Konsumentvägledningen i kommunen ger råd och kan hjälpa till i kontakten med företaget eller om du vill anmäla till Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Du kan kontakta konsumentvägledningen på telefon och med e-post. Det går även att boka in besök.

Konsumentvägledningen arbetar också förebyggande och informerar om rättigheter och om konsumentvägledningen på gymnasieskolor, SFI och företag.

Kontakt

e-post: konsument@botkyrka.se
Telefon: 08-530 612 00
Telefontid: måndag, onsdag och fredag 9:30-11:00

Hallå konsument

Konsumentverkets webbsida www.hallakonsument.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har information om dina rättigehter som konsument och du kan kontakta Hallå konsument för rådgivning. Om det gäller mer omfattande eller komplicerade ärenden, besök, intyg som ska visas upp eller kontakt med företag så kommer Hallå konsument hänvisa dig till den kommunala konsumentvägledningen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 maj 2020
Omsorg & stöd