Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Områdessekreterare

Vi som jobbar som områdessekreterare finns till för att hjälpa barn och unga att få en så trygg uppväxt som möjligt. Vi finns ute på skolor, fritidsgårdar och andra platser där barn och unga är på sin fritid, så att dom lätt kan nå oss. Om du inte vet vilka vi är, kan du fråga personalen på skolan eller fritidsgården.

Ta gärna kontakt med oss

Vi finns till för barn som vill ha en vuxen att tala med, men också för dig som är förälder. Det kan gälla vad som helst, smått som stort. Du kan ringa oss på 08-530 610 25 eller till kommunens medborgarcenter, telefon 08-530 610 00. Säg att du vill tala med en områdessekreterare.

Du hittar oss också på Facebook, områdessekreterare Botkyrka.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Förebyggarnas Instagramkontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Områdessekreterarna arrangerar aktiviteter och samarbetar med verksamheter för barn och unga. Ibland bjuder vi in föräldrar till nätverksträffar och rådslag för att samtala om hur vi ser på barnens situation. Du som förälder är välkommen att höra av dig om du vill veta mer!

HBTQ-certifierade

Vi blev HBTQ-certifierade 2017. HBTQ står för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queera och vårt mål är att finnas till för alla barn, ungdomar och vuxna oavsett sexuell läggning eller könstillhörighet. Vi jobbar normkreativt.

HBTQ-logga i färg
Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 september 2018
Omsorg & stöd