Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn
  • E-tjänsterna kommer inte vara tillgängliga torsdag kl 07.00-12.00

    Vi kommer under morgonen och förmiddagen 8 december att genomföra ett större underhållsarbete på Botkyrka.se. Under tiden kommer det inte gå att logga in på våra e-tjänster. Mer information.

Banslättsskolan

Kolla in Banslättsskolans presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Tullinge
Årskurs F–5
Antal elever: ca 470

Banslättsskolan utbildar eleverna för morgondagens samhälle. Elevernas höga måluppfyllelse är tillsammans med trivsel och välbefinnande viktiga faktorer för framgång. Skolans närhet till skogen nyttjas i både undervisning och fritidsverksamhet. Rörelse och hälsa är viktiga inslag. På Banslättsskolan är vi vänliga, hänsynsfulla och hjälpsamma mot varandra och vi uppträder på ett sådant sätt att det känns trivsamt att vara här.

Hitta hit

Banslättsskolan ligger på Aftonvägen 6 i Tullinge.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Rektorsområde centrala Tullinge

  • Banslättskolan
  • Eklidsskolan
  • Falkbergskolan

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
frida.ullstrom@botkyrka.se
08-530 636 50
070-180 62 87

Biträdande rektor
Renas Khezri
renas.khezri@botkyrka.se
070-182 61 41

Biträdande rektor
Cecilia Sträng
cecilia.strang@botkyrka.se
070 294 39 18

Sociala medier
Instagram
Facebook

Besöksadress
Aftonvägen 6

Postadress
146 31 Tullinge

Tillgänglighet

Vill du veta mer om Banslättsskolans fysiska tillänglighet? Här finns information om belysning, av- och påstigning, anpassning av lokalerna med mera.

Tillgänglighetsdatabasen

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: