Öppna mobilmenyn

SAAND

Vi utför hemtjänst anpassat utifrån dina behov och med stort hjärta i hela Botkyrka kommun, dagtid 07.00-23.00. Välkommen till oss på SAAND!

Korta fakta om SAAND

Regiform

Privat

Verksam sedan år

2015

Verksamhet i andra kommuner

Västerviks kommun

Verksam tid på dygnet

Ger stöd mellan 07.00 och 23.00. Insatser mellan 23.00 och 07.00 utförs av Botkyrka kommuns nattverksamhet.

Specialkompetens

Demens, vård i livets slutskede, psykisk ohälsa, missbruk.

Språk förutom svenska

Engelska, arabiska, kurdiska, dari, persiska, somaliska, bosniska m.fl.

Utbildade undersköterskor i procent

Minst 50 procent.

Mer om SAAND

Mat och måltider

Vi på SAAND ser till att måltidssituationen har en god kvalitet och är så bra som möjligt. Mat och måltider är alltid anpassade efter varje persons önskemål och behov. Vi känner till och observerar tillstånd som kan leda till undernäring och rapporterar detta till ansvarig sjuksköterska.

Personalens kompetens

All personal har tidigare erfarenhet av arbete med människor, många via arbete inom demensvården. Kontinuerlig kompetensutveckling genomförs inom t.ex. bemötande, demens, psykisk ohälsa. All personal har lägst gymnasial utbildning. I företagets ledning finns sjuksköterska och arbetsterapeut.

Presentation av utföraren

Vi är företaget med det stora hjärtat där vi strävar efter en nära kontakt med dig som användare av våra tjänster. När du väljer SAAND får du en kontaktperson som hör av sig till dig inom 24 timmar. Tillsammans utformar ni hjälpen utifrån ditt beslut och din livshistoria. Ett av SAAND:s mål är att skapa trygghet och kontinuitet där så få personer som möjligt hjälper dig i ditt hem. Vi har utbildad personal som levererar kvalitet på dina villkor och med olika språkkompetens efter ditt behov.

Senast uppdaterad: 07 september 2020

Här väljer du hemtjänst

Ange ditt val i e-tjänsten eller på den valblankett som du får hemskickad. Du som har beviljats hemtjänst kan välja utförare.

Välj via e-tjänsten

Kontakta SAAND

Om SAAND på andra språk

Senast 30 september

Ange ditt val i e-tjänsten eller på den valblankett som du får hemskickad. Om du använder blankett ska du lägga den i det förfrankerade kuvertet och posta.

Senast 15 december

Du får besked via posten om du fått den utförare du har valt.

Januari 2021

Du kan få stöd av den hemtjänst du själv har valt.