Öppna mobilmenyn

Gruppträffar för anhöriga till personer med ADHD, tourette, asperger eller autism

Är du anhörig till någon som har ADHD, tourette, asperger eller autism? Botkyrka kommuns anhörigstöd har i normala fall en serie anhörigträffar där du kan dela erfarenheter med andra i liknande situation. På grund av corona-pandemin dessa för tillfället inställda.

Botkyrka kommuns anhörigstöd bjuder under våren 2021 in till en serie digitala träffar där du kan dels får kunskap och dels kan dela erfarenheter med andra i liknande situation. Varje tillfälle inleds med en introduktion av ett tema som vi sedan talar kring.

  • Digitala gruppträffar; 10 februari, 17 mars, 14 april, kl 17.00-19.00.

Är du intresserad av att delta våren 2021?
Skicka e-post till anhorigstod@botkyrka.se eller ring 0724-53 05 38 (Saber Mehdizadeh).

Senast uppdaterad:

Digitalt möte vid behov

Om den fysiska aktiviteten behöver ställas in kommer vi att kunna erbjuda ett digitalt alternativ i form av ett videomöte via Microsoft TEAMS. Om du är intresserad av att delta på ett sådant digitalt alternativ behöver du meddela detta senast dagen före aktuellt datum till anhorigstod@botkyrka.se

Inbjudan till digitalt möte skickas sedan ut via e-post och i detta mail finns då en länk som du kan använda för att ansluta till mötet.

Programmet Teams kan du även ladda ned i din mobiltelefon via din APP-butik eller om du använder dator, via google.se, sök då på Microsoft Teams. Det är ett gratis program.

Senast uppdaterad: