Öppna mobilmenyn

Gruppträffar för anhöriga till personer med missbruksproblem

Är du anhörig till någon som har missbruksproblem? Botkyrka kommuns anhörigstöd har i normala fall en serie anhörigträffar där du kan dela erfarenheter med andra i liknande situation. På grund av corona-pandemin dessa för tillfället inställda.

Botkyrka kommun har beslutat om försiktighetsåtgärder som rör verksamheter inom vård och omsorg, utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer rörande Corona-viruset. Syftet är att begränsa smittspridning och skydda sårbara medborgare. Håll dig uppdaterad i Botkyrka kommuns kalendarium eller på denna sida gällande status för framtida evenemang. Stort tack för ditt samarbete!

Är du intresserad av att delta våren 2021?
Skicka e-post till anhorigstod@botkyrka.se eller ring 0724-53 05 38 (Saber Mehdizadeh).

Senast uppdaterad:

Digitalt möte vid behov

Om den fysiska aktiviteten behöver ställas in kommer vi att kunna erbjuda ett digitalt alternativ i form av ett videomöte via Microsoft TEAMS. Om du är intresserad av att delta på ett sådant digitalt alternativ behöver du meddela detta senast dagen före aktuellt datum till anhorigstod@botkyrka.se

Inbjudan till digitalt möte skickas sedan ut via e-post och i detta mail finns då en länk som du kan använda för att ansluta till mötet.

Programmet Teams kan du även ladda ned i din mobiltelefon via din APP-butik eller om du använder dator, via google.se, sök då på Microsoft Teams. Det är ett gratis program.

Senast uppdaterad: