Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Äventyr och spänning

Nervkittlande dramatik för dig som vågar!

Höghöjdsbanan i Lida

Klättra, balansera, åk zipline och utmana dig bland trädens toppar på Lida.

Klättring och linbana i träden i Accrobak Höghöjsbana

Klättra, balansera, åk zipline och utmana dig bland trädens toppar på Lida. Det finns banor i olika höjder och svårighetsgrad. Accropark Höghöjdsbana är en given succé för den äventyrliga familjen.

Öppettider: Varje dag kl. 09.30–18.00 mellan 11 juni–21 augusti. Undantag på midsommarhelgen då det är stängt 24–25 juni. Du kan boka ditt besök på webbplatsen.
Adress: Lidavägen 1, Tullinge
Mer information: accropark.se/lida

Klättra mot himlen på Örnberget

Mäktiga Örnberget reser sig kraftfullt mot himlen strax intill Tullingesjön. Bergets utmanande väggar lockar till klättring. Törs du? Högsta punkten är drygt 71 meter över havet. En av Mälardalens mest populära klätterväggar.

Adress: Tullinge strand, Tullinge

Aktiviteter och mys för hela familjen i Hågelbyparken

Hågelbyparken bjuder på massor av utomhusaktiviteter. Kom på danskvällar, bakluckeloppis, barnteater, yoga, leta fågelholkar, prova på hur det var att leva på järnåldern och mycket mer. Ekorrstigen har äventyr för de minsta och såklart kan du kolla på och klappa djuren när det är klapphage. Ät och fika i caféet eller ta med picknick.

Öppettider: Alltid öppet i parken. För öppettider café och restaurang se hagelby.se.
Adress: Hågelbyleden
Mer information: hagelby.se

Massor av äventyr på Lida friluftsgård

Här finns roliga sagostigar, parkour i naturen, mountainbike, höghöjdsbana, vattenskidor, bastuflotte, kanot, kajak och SUP (stand up paddle board) restaurang, grillplatser och mycket mer.

Öppettider: Alltid öppet i friluftsområdet, för öppettider restaurang och aktiviteter se webbplats.
Adress: Lidavägen 1, Tullinge
Mer information: lida.se

Fart i skogen – cykla mountainbike

På Lida finns två mountainbikespår för stigcykling. Spåren bjuder in till sköna skogsstigar, hällmarker och lite mer teknisk åkning på vissa partier. Cyklar finns att hyra på Lida.

Adress: Lidavägen 1, Tullinge
Mer information: lida.se

Hitta kontrollerna – upptäck Botkyrka på cykel eller till fots

Med appen Hittaut kan du utforska Botkyrka och hitta ställen du aldrig varit på innan. Med Hittaut letar du checkpoints idin omgivning med hjälp av en karta. Det finns checkpoints i fyra olika svårighetsnivåer och de är placerade i stadsmiljö, parker, bostadsområden och tätortsnära skogar. Välj om du vill gå, springa, cykla eller ta dig fram på annat sätt.

Mer information: Ladda ner appen hittaut eller besök webbplatsen orientering.se/hittaut/tullinge

Bli storfiskare för en dag med Lindahls Fishing

Följ med på en fiske- och naturupplevelse med professionell fiskeguide i Skärgården eller Mälaren. Både små och större grupper är välkomna, även barnfamiljer. Båtarna tar 4–5 gäster per båt. All utrustning finns att låna. Fika och dricka ingår alltid samt lunch om så önskas.

Mer information: lindahlsfishing.com

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Hitta på sidan