Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Bad och badhus

Här är stränderna du inte får missa i sommar!

Liten sjö som bjuder på härliga bad – Brotorpsbadet

Vid Brosjön i Vårsta hittar du bryggor, utegym, toaletter, lekplats, kiosk och en beachplan för fotboll, handbolloch volleyboll. Den 11 juli har vi stor aktivitetsdag med uppblåsbara leksaker på land och i vattnet.

Adress: Vårsta, Grödinge

Lugnt och mysigt bad – Getryggsbadet

På udden Getryggen i Näslandet finns en liten sandstrand som ligger i vackra stugområdet Getryggen. Här finns ­toalett och brygga en bit ut i vattnet. Det är bilförbud i stugområdet och besökare får gå cirka 1,5 kilometer
från parkeringen.

Adress: Näs, Grödinge

Bräckt vatten och härlig sandstrand – Sandvikbadet

Längst söderut i kommunen ligger populära Sandviksbadet med 150 meter sandstrand. Här finns toaletter, kiosk och grillplats.

Adress: Grödinge

Bada och grilla i Tullinge – Stendalsbadet

Ligger vid Tullingesjön. Här finns brygga, lekplats, nyupprustad beachvolleyboll och grillområde. Stranden har fått ny sand och det har byggts ny cykelparkering, tillgänglighetsanpassad toalett, friluftsdusch och större parkering. I år finns också en kiosk.

Adress: Tullinge

Populärt bad vid Mälaren – Slagstabadet

Slagstabadet ligger vid Mälaren. Här finns stora bryggor, utegym och multibeachplan. Här finns också toalett, ­minigolf, servering och kiosk. Den 13 juli är det stor aktivitetsdag med uppblåsbara leksaker på land och hinderbana i vattnet. Mellan 11 juli–12 augusti kommer det ligga en hinderbana i vattnet varje vardag (måndag-fredag) efter klockan 14.00 när simskolan är klar.

Adress: Slagsta, Norsborg
Kiosk: Ring 0739-58 11 80 för information om när kiosken är öppen.

Bad för två- och fyrbenta – Lidabadet

Mitt i härliga Lida friluftsgård ligger en fin sandstrand vid sjön Getaren. Här finns stora ytor för picknick och yviga lekar. Glasskiosk finns och ett litet hundbad en bit från stranden.

Adress: Lidavägen 1

Gratis simskola och badvärdar för trygghet

Våra badhus i Fittja och Storvreten håller stängt under sommaren. I stället satsar vi på att hålla gratis simskola, gratis uteträning och att jobba för trygghet och säkerhet på tre av våra utebad. Våra badvärdar kommer hålla i aktiviteter och utbilda om hur vi badar säkert. Kom ihåg att ditt barns säkerhet på stranden är ditt ansvar. Badvärdarna finns på utebaden under olika veckor.

Gratis simskola:

  • Slagstabadet vecka 26–32
    (ej vecka 28)
  • Brotorpsbadet vecka 29–32
  • Stendalsbadet vecka 31–32

Simskola

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Hitta på sidan