Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Naturskön golf

GOLF MED HELDAGSUTFLYKT

I Botkyrka finns flera av Stockholms finaste golfbanor. Börja med att svinga några bollar, njut sedan av en vedugnsbakad pizza på Karshamra Mat & Trädgård (helger) och avsluta med skönt eftermiddagshäng på bryggan i Vårsta strandpark.

I Grödinge finns Happy golfer, där både nybörjare och vana spelare är välkomna. En rolig familjeaktivitet som kan kombineras med ett besök på Karshamra Mat & Trädgård, som ligger i närheten.

Läs mer här: Happy Golfer

På Botkyrka Golfklubb erbjuds du en härlig och naturnära golfupplevelse med skog, vattendrag, öppna fairways och fina utsikter på höjden. På Driving Rangen betalar du bara för antalet bollar du vill slå och golfklubbor finns att låna i shopen. Och skulle du bli sugen på att spela mer finns det nybörjarkurser att anmäla sig till!

Läs mer här: Botkyrka Golfklubb

18-hålsbanan på GolfStar i Riksten, som anses vara en av de bästa i Sverige av proffs, är en bred och utmanande ängs- och parkbana för den lite mer erfarna golfaren. Liksom på Botkyrka Golfklubb, finns Driving Range för alla & nybörjarkurser.

Läs mer här: GolfStar Riksten

På Lida friluftsgård kan du golfa på ett lite annorlunda sätt. Här finns friluftsgolf, banan är som en riktig golfbana, i storlek av en minigolfbana, byggd i konstgräs och innehåller både bunkrar och vattenhinder. Banan består av 12 hål och det tar ca 1 timme att genomföra en runda. Friluftsgolfen ligger i direkt anslutning till värdshuset där du hämtar klubba och boll och ett Scorekort med spelregler och poängtavla. Öppet från kl. 10 och sista ”utslag” kl. 15. Utmana varandra i familjen eller kompisgänget!

Läs mer här: Friluftsgolf - Lida friluftsgård

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: