Öppna mobilmenyn

Bo och övernatta

Förtrollande nätter i stuga, tält eller under bar himmel

Hängmatta och två personer

Slagsta motell

Familjedrivet i decennier

Här bor du på familjedrivna motellet som inhyser Slagsta Wärdshus som ligger strax intill E4/E20 och har gångavstånd till Slagsta Marina och Slagstabadet. Restaurang och uteplats.

Slagsta gårdsväg 1
Norsborg
08 531 888 00

Skansholmens camping

Bo i stuga, tält eller husbil

Ta färjan över från Skanssundet i Grödinge och du kommer direkt till campingen på Mörkö. Här finns restaurang, café och butik, glassbuffé med över 40 sorters glass, camping, marina och sjömack. Allt i vacker skärgårdsmiljö.

Adress: 153 93 Mörkö

skansholmen.com

Slagsta gate hotell

Prisvärda, fräscha lägenheter

Bekvämt lägenhetshotell för de som vill rå sig själva, samtidigt nära till service, restauranger, bad och natur. Parkering vid boendet.

Fågelviksvägen 1,
145 53 Norsborg
Slagstagatehotell.se

Lida

Sov i vildmarksstuga eller under bar himmel

Att sova i naturen är spännande för barn! På Lida friluftsgård kan ni övernatta i tält eller vindskydd. Vill ni sova under tak kan ni hyra Vildmarksstugan, campingstuga eller bo på vandrarhem.

Adress: Lidavägen 1, Tullinge

lida.nu

Hang and breakfast

Svävande övernattning i trädtält

Bo i trädtält på naturtomt vid havet. Vakna till fågelkvitter och go-frukost ute i det gröna. Erbjuder även bokning av Mini-retreat med morgonyoga, soundhealing och eldceremoni.

Förfrågan via sms på 0708 56 95 20

frihetsportalen.nu

Flottsbro camping

Storstadscamping mitt i naturen

I en naturskön miljö, bara 20 minuter från Stockholm erbjuds uthyrning av stugor och platser för husvagn, husbilar samt tältplatser. Där finns ett flertal servicebyggnader och ett separat utekök för den som vill. I nära anslutning finns även en bikepark och möjlighet att hyra cykel. Campingen ligger nära fina vandringsleder och naturbad i Albysjön.

Öppettider: alla dagar kl. 9–16

Adress: Häggstavägen 20,

141 32 Huddinge

flottsbro.se

Senast uppdaterad:

Hitta på sidan