Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Äventyr och spänning

Nervkittlande dramatik för dig som vågar!

Läs mer om var du hittar äventyr och spänning

Bad
Karta

Klättring och linbana i träden Accropark höghöjsbana

Klättra, balansera, åk zipline och utmana dig bland trädtopparna på Lida. Det finns banor i olika höjder och svårighetsgrad. Accropark Höghöjdsbana är en given succé för den äventyrliga familjen.

Öppettider: Varje dag kl. 09.30–18.00 mellan 25 juni och 20 augusti. Undantag på midsommarhelgen då det är stängt 24–25 juni. Du kan boka ditt besök på accropark.se/lida
Adress: Lidavägen 1, Tullinge
Info: accropark.se/lida

Klättra mot himlen – Örnberget

Mäktiga Örnberget reser sig brant och kraftfullt mot himlen strax intill Tullingesjön. Bergets utmanande väggar lockar till klättring. Törs du? Högsta punkten är drygt 71 meter över havet. En av Mälardalens mest populära klätterväggar.

Adress: Tullinge strand, Tullinge

Info: Ca 1,5 km promenad från Tullinge station.

Massor av äventyr Lida friluftsgård

Här finns roliga sagostigar, parkour i naturen, mountainbike, höghöjdsbana, vattensport, bastuflotte, restaurang, grillplatser och mycket mer.

Öppettider: Alltid öppet i friluftsområdet, för öppettider restaurang och aktiviteter se webbplats.

Adress: Lidavägen 1, Tullinge

Mer information: lida.se

Susa fram i vattnet - vattenskidor

Lär dig att bemästra konsten att stå på vattnet med Lida vattenskidklubb. Om du har en funktionsnedsättning har vi hjälpmedel och kunskap för att hjälpa dig ut på
vattnet.

Adress: Lidavägen 1, Tullinge

Info: lida.se

Bli storfiskare för en dag Lindahls Fishing

Följ med på en fiske- och naturupplevelse med professionell fiskeguide i skärgården eller Mälaren. Både små och större grupper är välkomna, även barnfamiljer. Båtarna tar 4–5 gäster per båt. All utrustning finns att låna. Fika och dricka ingår alltid samt lunch om så önskas.

Adress: Ni bokar en plats att ses.

Mer information: lindahlsfishing.com

Upptäck nya platser med fotoorientering naturpasset

Orientera dig fram till de 30 olika punkterna som är markerade med en ring samt ordningssiffra på kartan. Mitt i varje ring finns ett taget fotografi, ibland på en stor sak ibland på en liten del. Det gäller att para ihop punkterna med rätt fotografi och fylla det bifogade startkortet.

Du kan cykla, springa eller gå och ta punkterna i valfri ordning. Du har hela våren, sommaren och en bra bit in på hösten på dig. Ett lysande tillfälle att lära känna nya platser i vår kommun.

Adress: Hela Boktyrka
Info: Naturpasset kostar 120 kr och köps hos: Tullinge blommor, ICA Riksten/Tullinge, Bobbys Cycles i Riksten/Tullinge och Lida värdshus.

Prova på orientering – nya träningsbanor varannan vecka

Under hela sommaren (till vecka 40) kan du gå, lunka eller springa på enkla orienteringsbanor i Brantbrinksskogen i Tullinge. Banorna är runt 4 km långa och det finns möjligheter att korta sträckorna. Nya banor kommer var 14:e dag och alla har möjlighet att skriva ut en alldeles egen bana.

Adress: Brantbrinksskogen

Info: Gratis. Du hittar all info på tullingesk.se under ”Veckans bana”.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: