Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Botkyrka kommuns fria wifi

Förhållningsregler för Botkyrkas fria wifi

Du kan surfa fritt i Hågelbyparken, Lida friluftsgård, Brantbrinks IP, Storvretsparken, Folkhälsoparken, Brunna, Fittja äng och Sven Tumbas park. Det fria nätverket finns även på våra bibliotek, medborgarkontor, idrottsanläggningar och vissa andra verksamheter.

Tänk på att det är ett öppet nätverk och att det du skickar och tar emot kan vara synligt för andra. Normalt surfande innebär ett lågt risktagande men för bankärenden och betalningar rekommenderar vi att du använder en wifi-uppkoppling som kräver inloggning. Botkyrka kommun ansvarar inte för förlust eller stöld av information och all surfning sker på egen risk.

Du som användare är alltid personligen ansvarig för ditt sätt att utnyttja nättjänsterna och att följa gällande regelverk och lagstiftning. Botkyrka kommun tillåter inte att du använder vårt nätverk för:

  • att sprida information som bryter mot svensk lagstiftning, som till exempel barnpornografi, förtal eller yttranden som kan ses som hets mot folkgrupp.
  • marknadsföring genom massutskick av e-post eller så kallad mailbombning om mottagaren i förväg inte gett sitt samtycke.
  • att använda någon annans identitet eller ip-adress, eller försöka göra det.
  • ladda ner, lagra eller sprida dataprogram, musik, bilder och filmer eller annat upphovsrättsskyddat material utan tillstånd av upphovsmannen.

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad: