Stäng meddelande

Skogsbacksskolan

Förskoleklass till årskurs 3
225 elever

Skogsbacksskolan ligger i Storvreten, Tumba. Bredvid skolan finns både sporthall, fotbollsplaner med konstgräs, badhus och aktivitetspark.

Skolan har en fin och öppen skolgård där eleverna bl.a. kan välja att spela boll på konstgräs, gunga i någon av dom stora gungorna, leka i skogen, hoppa hage eller varför inte klättra i klätterställningen.

Skogsbacksskolan genomgick nyligen en total renovering, så våra lokaler är ljusa, fina och fräscha med plats för mycket lärande.

Här på Skogsbacksskolan får eleverna möta bra och duktiga lärare, lekfulla och påhittiga fritidsledare och sen när magen kurrar så står köket redo att servera ordentlig lagad mat från världens alla hörn.

Kontakt

Rektor: Carina Nygårds e-post: carina.nygards@botkyrka.se
Biträdande rektor: Sandra Holm e-post: sandra.holm@botkyrka.se
Skoladministratör: Monika Karlsson e-post: monika.karlsson@botkyrka.se
Kurator: Hanna Daub e-post: hanna.daub@botkyrka.se
Skolsköterska: Eva-Lena Lindstrand e-post: eva-lena.lindstrand@botkyrka.se
Kock: Monica Bergström e-post: monica.bergstrom1@botkyrka.se
Administratör, Monika Karlsson: 070 180 74 41
e-post: skogsbacksskolan@botkyrka.se

Sjukanmälan, elever F-3
Elevers sjukfrånvaro anmäls på telefonnummer 010-888 70 50 varje dag senast kl 07:30. Vid behov kan du föranmäla sjukfrånvaro från kl 14:00 dagen innan (då registreras det på morgondagen). OBS kom ihåg att du måste sjukanmäla på nytt för varje dag som barnet är sjuk! Om vi inte fått in anmälan, så räknar vi med att eleven kommer till skolan enligt schema.

Besöksadress: Odlingsvägen 36b 147 50 Tumba

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 juli 2018
Barn & utbildning