Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Aktuellt på kulturskolan

penslar och målade bokstäver

Nu har vi startat kurser i Bild och form!

Premiär för kursen Bild och form på Navet i Tumba bibliotek och i ateljén i Botkyrka konsthall! Botkyrka kulturskola är stolta att presentera att vi nu breddat vårt kursutbud i konst och media. Kursplatserna ligger ute i vår katalog nu och går att boka.

 

Botkyrka Kulturskola har startat en filmkurs för dig på högstadiet.

Här får du möjlighet att utveckla dina egna idéer och arbeta med att skriva manus, stå framför och bakom kameran, redigera och slutföra en film.

Tillsammans med din lärare formar du innehållet i lektionerna och utvecklar både din konstnärlighet och tekniska färdighet inom film. Välkommen till en kreativ och inspirerande miljö där du kan fördjupa dig i filmens värld och utforska ditt eget skapande.

Anmälan gör du här i vår kurskatalog.

 

Silhuett av ung tjej på scen med spotlights

Ny kurs för HT-23: Musikalproduktion

Är du mellan 15-21 år och vill utveckla ditt scenspråk som artist, skådespelare och sångare? Då är musikalproduktion kursen för dig!

Under kursen kommer vi tillsammans jobba fram en musikalproduktion där du även kommer få möjlighet att vara med att arbeta fram manus. Premiären sker på stora scenen maj 2023.

Vi träffas varje måndag på Tumbascenen kl 19.45-21.15.

Anmälan gör du här i vår kurskatalog.


Tvåornas kör

Nu har Botkyrka kulturskola startat upp projektet Tvåornas kör tillsammans med årskurs 2-klasser från hela Botkyrka. Under projektet får barnen lära sig 10 specialskrivna sånger utifrån läroplanen där våra sångpedagoger har skrivit vår alldeles egna Botkyrkalåt!

Alla sånger finns inspelade på film och ligger här på vår hemsida att öva på hemma. Mot slutet av terminen har alla medverkande skolor en gemensam konsert. Det är gratis för skolorna att delta.

Tvåornas kör är ett beprövat koncept som började i Malmö Kulturskola redan 2011 och finns nu på flera platser i Sverige. Vi är väldigt glada att kunna starta upp här i Botkyrka!

Läs mer om projektet och se alla filmer här.

Aktiviteter på Kulturskolan

Håll utkik här för framtida aktiviteter!

Senast uppdaterad:

Boka höstens kurs

Du hittar alla kurser i vår Kurskatalog. Vi använder oss inte av något kösystem, men det går bra att göra en intresseanmälan på en fullbokad kurs.

Kontakt

E-post: kulturskolan@botkyrka.se

Telefonnummer: 08-530 611 83

Telefontider:
Måndag, tisdag och torsdag kl. 10.00-12.00
Onsdag kl. 14.00-16.00

Besöksadress:
Utbildningsv. 2B, Tumba

Senast uppdaterad: