Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Kultur- och fritidsförvaltningen

Kultur- och fritidsförvaltningen har som uppgift att stötta kulturlivet och idrotts- och fritidsverksamheten i kommunen. Vi arbetar för att ge alla medborgare möjlighet att utvecklas och skapa förutsättningar för ett aktivt och kreativt liv.

Vi utgår ifrån alla människors lika värde och grundläggande behov av utveckling, kultur, fysisk aktivitet, upplevelser, kunskap, hälsa, möten och av att vara delaktiga.

Så är vi organiserade

Konst & Bibliotek omfattar Botkyrka konsthall samt sex bibliotek, service till förskolor och skolor samt bokservice till äldre och personer med funktionsnedsättning (biblioteket kommer hem).

Kultur & ung fritid erbjuder och samordnar kultur till barn, unga och seniorer. Vi arbetar med fritidsverksamhet både för ungdomar och för personer med funktionsnedsättning.

Bad, idrott och motion sköter om kommunens sporthallar, konstgräsplaner, ishallar, idrottsplatser, samtliga gymnastiksalar och bollplaner samt kommunens inomhus- och utomhusbad. Vi arbetar även som stöd till kommunens föreningsliv.

Senast uppdaterad:

Lediga jobb

Välkommen till en inspirerande plats full av möjligheter. Vi söker dig som är öppen, modig, ansvarstagande och energisk.

Senast uppdaterad: