Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Priser

Här ser du vad det kostar att hyra Botvidsgården för olika tider och verksamheter.

Prislistor

Dag utan övernattning

2000 kronor per dag

Dag med övernattning

3000 kronor per dag

Helg (fre-sön) med övernattning

4000 kronor

Kortvecka (mån-tors) med övernattning

4000 kronor

Vecka (mån-sön)

5000 kronor

Dag utan övernattning

3000 kronor per dag

Dag med övernattning

4000 kronor per dag

Helg (fre-sön) med övernattning

6000 kronor

Kortvecka (mån-tors) med övernattning

6000 kronor

Vecka (mån-sön)

8000 kronor

Dag utan övernattning

4000 kronor per dag

Dag med övernattning

6000 kronor per dag

Helg (fre-sön) med övernattning

8000 kronor

Kortvecka (mån-tors) med övernattning

8000 kronor

Vecka (mån-sön) med övernattning

12 000 kronor

Tillval

I dagsläget har vi möjlighet att erbjuda följande tillval i anslutning till din bokning på Botvidsgården.

Vill du beställa städning efter din bokning har vi möjlighet att erbjuda det. Du måste även om du beställer städning själv grovstäda och ställa ordning lokalen som den såg ut när du kom. Städningen du beställer innebär att de dammsuger, skurar golv och torkar rent alla ytor i alla rum.

Kostnad för städning: 2 500 kronor.

Vill du inte ta med egna lakan och handdukar finns möjlighet att beställa detta som tillval. Kudde och täcken finns naturligtvis redan i alla sängar.

Ett bäddset består av:

 • Liten handduk
 • Stor handduk
 • Underlakan enkelsäng
 • Påslakan
 • Örngott

Kostnaden för detta är 100 kronor/set. Därutöver tillkommer fast kostnad i form av transportkostnad för att leverera till gården om 500 kronor.

Detta måste beställas senast 10 dagar före bokningstillfället.

Vill du ha det bäddat när du kommer går det självklart att ordna. Kostnaden för det är samma som timpriset för städning och beror då på antalet sängar du beställer lakan till.

På gården har vi fyra stycken terrassvärmare som drivs med gasol. Här kan du välja att ha med egen/egna gasoltuber eller boka av oss.

Priset är 350 kronor per gasoltub.

I storstugan finns en öppenspis där du kan elda med ved för att få det lite extra mysigt. Det finns även fem stycken vedkorgar som går att ställa ut för att få mysfaktor när du är utomhus. Du kan välja att ta med egen ved eller beställa som tillval. Vedsäck blandved i 40 liters säck.

Priset är 100 kronor per vedsäck.

Denna prislista gäller beställningar som görs från 1/10-2023.

Förhoppningsvis kommer vi kunna erbjuda fler alternativ och är det så att du hittar egna bra leverantörer och catering så meddela oss gärna så fyller vi på listan.

Ica Trossen

Ica Trossen i Trosa har både matkassar och catering (både kallt och varmt). Du kan välja att hämta i butik (12 min från Botvidsgården) eller få allt levererat. Du beställer själv via deras e-handelssida.

Pizza Piccola Napoli (Foodtruck)

En av våra hyresgäster tipsade om en foodtruck som de använt på gården. De fick betala 8500 kronor + 12 procent moms för minimibeställningen på 50 pizzor (200 slice). Det går att välja mellan både kött och vegetariska alternativ, och det finns även en efterättspizza.

Serveringen är två timmar för catering (50 pizzor). Betalning sker på platsen med kort eller swish .

Kontakta dem på pizzapiccolanapoli@hotmail.com eller 076-591 26 40.

Senast uppdaterad:

Boka

Se lediga tider och boka din vistelse via knappen nedan.

 • Verksamhet i lokaler som hyrs ut av kultur och fritidsförvaltningen ska inte strida mot demokratiska värderingar. Verksamheten ska respektera och ställa sig bakom grundläggande demokratiska principer och värna om alla människors lika värde, rättvisa, jämlikhet och mänskliga rättigheter. Genom godkännande av bokningsvillkoren intygar hyrestagaren att verksamheten i det aktuella ärendet uppfyller villkoren. Om skyldigheterna inte uppfylls äger kultur- och fritidsförvaltningen rätt att neka uthyrning när kännedom om detta uppstår, samt stänga av den aktuella hyrestagaren från möjligheten att hyra lokal inom en begränsad tidsperiod. Kultur- och fritidsförvaltningen äger rätt att neka uthyrning av säkerhetsskäl.
 • Vid föreningsaktivitet ska alltid en ansvarig ledare finnas på plats under hela hyrestiden. Ansvarig ledare ska känna till och följa säkerhetsföreskrifter för den aktuella anläggningen. Det är föreningens/hyresgästens ansvar att ta del av säkerhetsföreskrifterna.
 • Vid kontroll ska man kunna uppvisa bokningsbekräftelse.
 • Hyresgästen ska lämna anläggningen städad om inte städning beställts som tillval. Inget får lämnas kvar i lokalen efter bokningens slut. Om detta inte följs debiteras en avgift enligt fastställd prislista.
 • Lokaler ska lämnas låsta och larmade enligt anvisningarna. Om detta inte görs debiteras en avgift enligt fastställd prislista.
 • I lokalerna råder det förbud vad gäller rökning och djur får inte vistas inomhus i anläggningarna.
 • Hyrestagaren är skyldig att sanningsenligt uppge arrangemangets innehåll och inriktning och även informera kultur- och fritidsförvaltningen om det kan finnas en risk för ordningsstörning eller hotbild mot det aktuella arrangemanget eller verksamheten.
 • Falskt larm som utlöses under hyrestiden kommer att debiteras hyresgästen enligt fastställd prislista.
 • Skador eller slitage som beror på att man inte har följt dessa ordningsregler debiteras av kultur- och fritidsförvaltningen till den hyrande föreningen eller organisationen.

Avbokning

Om du inte kommer att använda din tid är det viktigt att avboka den så att någon annan kan ta del av tiden. För avgiftsfri avbokning så ska detta ske senast två veckor innan. Avbokning som görs mindre än två veckor innan debiteras halva kostnaden.

Om Botvidsgården

Läs mer om vilka faciliteter som finns och se bilder på lokalen och omgivningen.

Senast uppdaterad: