Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Är du en nyfiken och engagerad sjuksköterska?

Vill du ha en inspirerande arbetsplats som balanserar trygghet och gemenskap med nya utmaningar och möjligheter till utveckling? Då ska du välja Botkyrka kommun som arbetsgivare.

Vi erbjuder dig som sjuksköterska meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad i människors liv och bidrar till att utveckla välfärden och samhället. Här blir du en del av framtidens sjukvård där kompetens, avancerad vård och tid för medmänsklighet finns. Just nu pågår en omställning till en nära vård, vilket innebär att mer avancerad sjukvård kommer att flytta in till där patienterna bor.

Här får du utvecklas

Inom äldreomsorgen har vi nära till patienter, medarbetare och chefer. Olikheter och mångfald är vår styrka, alla bidrar med olika perspektiv, kunskaper och erfarenheter. Här utvecklas du från första dagen och kan göra karriär på höjden, bredden och djupet. Du är delaktig och har stort inflytande över hur verksamheten utvecklas.

Ett arbete för hela livet

Med flexibla scheman, trygga anställningar och bra introduktioner för nya sjuksköterskor har vi en äldreomsorg där både medarbetare och patient är i fokus. Ändras din privata situation kan ditt arbete ändras för att passa just dina behov. Vi har verksamheter över hela kommunen med behov alla tider på dygnet.

Vi arbetar med hjärtat och tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för en hållbar vård och omsorg.

Är du sjuksköterska?
Vill du veta mer?

Kontakta
tina.anslin@botkyrka.se , enhetschef

susan.hietamaki@botkyrka.se, bitr. enhetschef


Senast uppdaterad:

Sjuksköterska på vård och omsorgsboende

Almaz och Nevena berättar om arbetet som sjuksköterska på ett vård- och omsorgsboende. Ett arbete som passar dig som vill arbeta dagtid med avancerad sjukvård och goda utvecklingsmöjligheter.

Sjuksköterska i mobila teamet

Simin och Iulia berättar om arbetet som sjuksköterska i mobila teamet. Ett arbete som passar dig som vill ha frihet, omväxling och eget ansvar. Här är ingen dag den andra lik och du möter patienter och omvårdnadspersonal på kommunens alla enheter.

Vårt erbjudande till dig

Du som medarbetare är det viktigaste vi har för att vi ska kunna utföra vårt uppdrag. Vi erbjuder därför en rad förmåner utöver den individuella lönen - för ett hållbart arbetsliv.

Läs mer: Vårt arbetsgivarerbjudande

Nyfiken på andra jobb i Botkyrka kommun?

Välkommen till en inspirerande plats full av möjligheter. Vi söker dig som är öppen, modig, ansvarstagande och energisk.

Senast uppdaterad: