Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Eveo

På Eveo vet vi att alla är olika. Därför anpassar vi oss efter dig. Vår personal har både utbildning och erfarenhet. De anstränger sig för att du skall känna dig trygg.

Om Eveo

Privat regi, verksam sedan 2009

På Eveo vet vi att alla är olika. Därför anpassar vi oss efter dig. Vi vill att du skall få samma personal så mycket som möjligt och att du skall vara informerad om vad som händer kring din omvårdnad. Den personal som kommer till dig får rätt information om vad de skall göra och schemaläggs på de tider du önskar. Du och/eller dina anhöriga får besked via SMS eller mail på vem som skall komma och vilken tid. Detta meddelar vi dagen innan. Vid eventuella förändringar hör vi alltid av oss.

Verksamhet i andra kommuner

Södertälje, Huddinge, Haninge, Sollentuna och Stockholm.

Verksam tid på dygnet

Ger stöd mellan 07.00 och 23.00. Insatser mellan 23.00 och 07.00 utförs av Botkyrka kommuns nattverksamhet.

Specialkompetens

Demens.

Språk förutom svenska

Arabiska, syrianska/assyriska, turkiska och persiska

Utbildade undersköterskor i procent

55-60 procent

Mat och måltider

Maten som vi tillreder är kulturellt anpassad och du som kund har själv möjlighet att välja hur dina måltider skall se ut. Vi har ett samarbete kring matlådor med resturang Trekanten. Man får en veckomeny till sig och man kan beställa veckovis antalet måltider man vill ha.

Personalens kompetens

Vi är specialister på att ge omsorg till dem som har stora behov. Vi har särskilda komptensgrupper inom demens, psykisk sjukdom, ms och stroke. Vi har ett särskilt förflyttningslabb på vårt kontor i Södertälje där vi arbetar med fortbildning kring förflyttningsteknik och annan kompetensutveckling.

 

Här väljer du hemtjänst

Ange ditt val i e-tjänsten eller på den valblankett som du får hemskickad. Du som har beviljats hemtjänst kan välja utförare.

Välj via e-tjänsten

Kontakta Eveo

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: