Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Boka kurs på kulturskolan

Gå till kurskatalogen

Kulturskolans kurskatalog


Lägg till kurser

Filtrera kurserna på det du är intresserad av. Välj så få filtreringar som möjligt, till exempel: Musik + Gitarr + Alby + Ålder.

När du hittar en kurs som du vill anmäla ditt barn till väljer du Lägg till i kundvagn i nedre högra hörnet av kursbeskrivningen. Kursen hamnar då i kundvagnen högst upp på sidan.

När du är nöjd med den/de kurser som ligger i kundvagnen väljer du Gå vidare.


Skapa föräldrakonto

Du har nu hamnat på en inloggningssida. Välj Registrera för att skapa ett nytt föräldrakonto. Eller logga in om du redan har ett konto sedan tidigare.

Fyll i önskat användarnamn, din epostadress och önskat lösenord. Klicka på Fortsätt. Du hamnar nu på en sida där du ska fylla i dina personuppgifter. Adressuppgifterna hämtas automatiskt via ditt personnummer.


Skapa elevkonto

Klicka på Lägg till barn och välj vilket barn du vill skapa konto för. Alla uppgifterna fylls då i automatiskt förutom mobilnummer. Du måste vara vårdnadshavare för att barnet ska kunna registreras på dig.

Läs och acceptera våra användarvillkor. Välj sedan om du vill ge ditt godkännande till att vi publicerar bild/video på ditt barn i våra kanaler. Läs vår användarvillkor för bildhantering innan du bestämmer dig. Du kan när som helst ändra ditt val. Gå vidare genom att välja Registrera.

Du hamnar nu på Min sida där du bland annat kan se kursen som ligger i din varukorg och de barn som är kopplade till ditt konto. I rullistan bredvid kursnamnet väljer du vilket barn som ska gå kursen. Klicka sedan på Gå vidare.


Betala

Kontrollera att antalet kurser stämmer och välj om du vill betala med kort eller faktura. Välj sedan Slutför betalning.

Grattis, ditt barn är nu anmäld till en kurs på Botkyrka kulturskola!

Senast uppdaterad:

Kontakt

E-post: kulturskolan@botkyrka.se

Telefonnummer: 08-530 611 83

Telefontider:
Måndag, tisdag och torsdag kl. 10.00-12.00
Onsdag kl. 14.00-16.00

Besöksadress:
Utbildningsv. 2B, Tumba

Senast uppdaterad: