Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn
  • Ny gul vädervarning i södra Stockholms län

    SMHI varnar för ett snöfallsområde som rör sig in västerifrån onsdag morgon och sprider vidare österut över området under dagen. Det kan snöa ymnigt och fram till onsdag eftermiddag kan det falla 5-10, lokalt 15, cm snö. I snöfallet tidvis friska vindbyar. Mer information.

Betala fakturor till kommunen

Försenade fakturor

På grund av ekonomisystembyte så har våra fakturor skickats ut mycket sent. Fortfarande har inte alla fakturor för februari nått fram. Vi arbetar för att lösa problemen.

E-faktura

Du som betalar fakturor till Botkyrka kommun kan välja att betala via e-faktura. Du kan betala dina egna fakturor eller åt en annan person som är kund hos Botkyrka kommun, till exempel make, maka, sambo, föräldrar.

Du som vill ha e-faktura anmäler det hos din internetbank. När du gör din anmälan ska du leta upp Botkyrka kommun som betalningsmottagare. Är fakturamottagare någon annan än kontoinnehavare måste du fylla i det i din anmälan.

Byter du bank måste ny anmälan skickas in (efter det att du har avanmält e-fakturan via din gamla bank). Du behöver även lämna en e-postadress om vi behöver kontakta dig.

Autogiro

Du som betalar fakturor till Botkyrka kommun kan välja att betala via autogiro. Du kan betala dina egna fakturor eller åt en annan person som är kund hos Botkyrka kommun, till exempel make, maka, sambo, föräldrar.

Autogiro innebär att vi skickar fakturan till dig som vanligt och när inbetalningskortet är markerat med ”makulerad” vet du att autogirot trätt i kraft och betalning sker automatiskt från ditt konto på förfallodagen. Du behöver se till att det finns pengar på ditt konto på förfallodagen.

Du kan också anmäla autogiro via blankett. Blanketten skickas med underskrift till:
Botkyrka kommun
Redovisningsenheten
147 85 Tumba

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: