Öppna mobilmenyn

Jensen Kvarnsjön

 

Exteriörbild av Jensen grundskola Kvarnsjön

Jensen grundskola Kvarnsjön bjuder in till livesänt öppet hus onsdagen den 20 januari kl.18.00. För att delta behöver du boka din plats i förväg på Jensens wepplats Jensen grundskola Kvarnsjön. Skolan har ett begränsat antal platser för att delta på livesändningen.

Varmt välkomna! 

Årskurs: F–9
Fritidshem
Antal elever: ca 600

Jensen grundskola Kvarnsjön är en skola som prioriterar de områden som är avgörande för att klara framtida studier och har fokus på svenska, engelska och matematik. Skolan passar elever med höga ambitioner. Vi söker dig som vill gå på en skola som värdesätter ordning och studiero, lärarledda lektioner och bildning. Vi har t. ex. daglig läsning av litteratur.

Vi öppnar nu en helt nytt campus vid Kvarnsjön, årskurs F–9 till hösten 2020. Med detta projekt kommer vi att kunna erbjuda en skola där studier är i fokus, samt ett rikt utbud av sporter och konst & kultur för alla åldrar. Målet är att bli Botkyrkas främsta skola.


Senast uppdaterad:

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Rektor
Päivi Säteri
paivi.sateri@jenseneducation.se


Biträdande Rektor
Hanne-Marie Takkula
Hanne-marie.takkula@jenseneducation.se


Administratör
Milena Malmros
Milena.malmros@jenseneducation.se


Adress
Tant Gredelins väg 2-6
147 60 Uttran

Webbplats
Jensen grundskola Kvarnsjön

Senast uppdaterad: