Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Hammerstaskolan

Kolla in Hammerstaskolans presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Hallunda-Norsborg
Årskurs F–9
Antal elever: ca 400

Hammerstaskolan ligger på Eriksbergsåsen, omgiven av grönområden och med gångavstånd till tunnelbana och bussar. Här fokuserar lärarna på att skapa en god lärmiljö och på att öka elevernas språkutveckling. Vi jobbar särskilt för att skapa kontinuitet i elevernas utbildning. Vi har läsning i fokus och speciallärare som ger stöd så att alla elever blir tidiga läsare. I årskurs 4–9 har vi lärarassistenter som ökar tryggheten och stöttar både elever och lärare. Eleverna i skolår 7–9 får tillgång till varsin Chromebook, och vi ökar successivt datortätheten i de tidigare skolåren.

Hitta hit

Hammerstaskolan ligger på Hallundavägen 199.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
hammerstaskolan@botkyrka.se
070-181 92 87

Rektor
Lena Bergström Häggberg
lena.haggberg@botkyrka.se
073-421 85 02

Biträdande rektor
Sara Nordquist
sara.nordquist@botkyrka.se
070-889 19 68

Besöksadress
Hallundavägen 199

Postadress
145 64 Norsborg

Tillgänglighet

Vill du veta mer om Hammerstaskolans fysiska tillänglighet? Här finns information om belysning, av- och påstigning, anpassning av lokalerna med mera.

Tillgänglighetsdatabasen

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: