Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Trädgårdsstadsskolan

Kolla in Trädgårdsstadsskolans presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Tullinge
Årskurs F–9
Antal elever: ca 670

På Trädgårdsstadsskolan tar vi vårt viktigaste uppdrag på allvar: Att ge eleverna så mycket kunskaper och färdigheter att de lyckas väl i sina framtida studier och yrken. Vi arbetar ofta i ämnesövergripande projekt och är noga med att följa upp elevernas kunskapsutveckling. Trygghet och trivsel är viktigt, därför arbetar vi strukturerat med att skapa studiero. Trädgårdsstadsskolan är en ”övningsskola” och samarbetar med Stockholms universitets lärarutbildning. Flertalet av våra pedagoger är utbildade handledare för lärarstudenter.

Hitta hit

Trädgårdsstadsskolan ligger på Dymmelkärrsvägen 33 i Tullinge.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Rektorsområde norra Tullinge

  • Parkhemsskolan
  • Trädgårdsstadsskolan
  • Tullingebergsskolan

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
Caroline Fridell
caroline.fridell@botkyrka.se
072-729 22 90

Biträdande rektor F-5
Maria Gate
maria.gate@botkyrka.se
0735 99 78 94

Biträdande rektor 6-9
Christiane Rönqvist
christiane.ronqvist@botkyrka.se
0735 99 79 10

Sociala medier
Instagram

Besöksadress
Dymmelkärrsvägen 33

Postadress
146 50 Tullinge

Tillgänglighet

Vill du veta mer om Trädgårdstadsskolans fysiska tillänglighet? Här finns information om belysning, av- och påstigning, anpassning av lokalerna med mera.

Tillgänglighetsdatabasen

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: