Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Parkhemsskolan

Kolla in Parkhemsskolans presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Tullinge
Årskurs F–5
Antal elever: ca 300

På Parkhemsskolan strävar vi efter att ha ett entreprenöriellt förhållningssätt i undervisningen. Vi har kokat ner det till de tre ledorden kunna, vilja, våga. Alla som jobbar på Parkhemsskolan arbetar för att eleverna ska känna tryggheten i att kunna, kraften i att vilja och modet att våga utveckla sina idéer. Våra elever får möta många olika lärmiljöer både i och utanför skolan. Vi har en egen skolskog med samlingsplatser där en del av undervisningen sker.

Hitta hit

Parkhemsskolan ligger på Adler Salvius väg 128 i Tullinge.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Rektorsområde norra Tullinge

  • Parkhemsskolan
  • Trädgårdsstadsskolan
  • Tullingebergsskolan

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
parkhemsskolan@botkyrka.se

asa.lake@botkyrka.se

0725966710

Biträdande rektor
Lisa Lönnström
lisa.lonnstrom@botkyrka.se
08-530 63625

Sociala medier
Instagram

Besöksadress
Adler Salvius väg 128

Postadress
146 53 Tullinge

Tillgänglighet

Vill du veta mer om Parkhemsskolans fysiska tillänglighet? Här finns information om belysning, av- och påstigning, anpassning av lokalerna med mera.

Tillgänglighetsdatabasen

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: