Öppna mobilmenyn

Björkhaga skola

Kolla in Björkahaga skolas presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Tumba
Årskurs F–9 samt särskola 6-9
Antal elever: ca 555

Vår vision är att alla elever på Björkhaga skola ska få växa, utvecklas och nå framgång. Med ledorden trygghet, kunskap och framtidstro ska våra elever få de verktyg de behöver för att fullt ut kunna delta i och bidra till samhället som kompetenta och ansvarstagande världsmedborgare.

Trygghet: Vi ska vara en kreativ och glädjefylld plats där våra elever och vuxna trivs genom att ständigt ha fokus på trivsel, trygghet och studiero.

Kunskap: Vi ska ge eleverna så mycket kunskaper och färdigheter att de lyckas väl i sina framtida studier och yrkesval.

Framtidstro: Vi ska vara globalt samhällsengagerade, och låta våra elever växa genom demokrati, musik och andra kulturella intryck i ett liv som världsmedborgare.

Björkhaga skola har också en musikinriktning i årskurs 4–9. Skolan har en gedigen historia och har utbildat elever i musik under ca 35 år. Musikstudierna leder ofta till att eleverna får mer självförtroende även inom andra skolämnen.

Skolans personal arbetar i arbetslag för att lärandet ska bli meningsfullt, aktivt och satt i ett sammanhang. Vår skola bygger på tillit och är en plats där varje barn och elev ska känna sig trygg och respekterad för den hon eller han är.


Hitta hit

Björkhagaskolan ligger på Högbrinksvägen 4 i Tumba.

Senast uppdaterad:

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
Telefontid måndag–fredag kl. 8.30–15.
bjorkhaga.skola@botkyrka.se
070-182 31 14

Rektor
Birgitta Fagerberg
birgitta.fagerberg@botkyrka.se
070-886 16 88

Biträdande rektor
Heléne Ericsson
helene.ericsson@botkyrka.se
070-387 52 79

Biträdande rektor
Georg Psilander
georg.psilander@botkyrka.se
076-135 49 72

Besöksadress
Högbrinksvägen 4

Postadress

147 31 Tumba

Tillgänglighet

Vill du veta mer om Björkhaga skolas fysiska tillänglighet? Här finns information om belysning, av- och påstigning, anpassning av lokalerna med mera.

Tillgänglighetsdatabasen

Senast uppdaterad: