Öppna mobilmenyn

Eklidsskolan

 

Kolla in Eklidsskolans presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Tullinge
Årskurs F–5
Antal elever: ca 225

Eklidsskolan har nära till Tullinges natur, kultur och kommunikation. Skolan har två pedagogiska inriktningar, en klassisk (traditionell) och en Montessori. Den lilla skolan bidrar till att alla vuxna och elever är kända för varandra vilket leder till ett tryggt klimat. Skolans fritidshem erbjuder pedagogiska aktiviteter och skolgården inbjuder till lekar. Utomhuspedagogik och miljö/hälsoarbete präglar vår verksamhet. Vi arbetar även med att mäta och utvärdera läroplanens mjukare värden för att främja självkänsla och social kompetens.

Hitta hit

Eklidsskolan ligger på Nibblevägen 9 i Tullinge.

Senast uppdaterad:

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
08 530 635 98

Expeditionen har begränsad bemanning. Om vi inte har möjlighet att svara går också bra att skicka e-post till eklidsskolan@botkyrka.se

Rektor
Anna-Lena Bergman
anna-lena.bergman@botkyrka.se

Biträdande rektor

Mats Jonsson
mats.jonsson@botkyrka.se
070 267 64 97

Besöksadress
Nibblevägen 9

Postadress
146 30 Tullinge

Senast uppdaterad: