Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Botkyrka friskola

Skolbyggnad på Botkyrka Friskola. Skymmning, lampor som lyser upp den skära byggnaden.

Se presentationsfilm där du träffar elever och personal.

Årskurs F–9
Antal elever: ca 400

Om du önskar plats på Botkyrka Friskola så måste du ställa ditt barn i den interna kön, först då har du en möjlighet till en placering hos oss.

Botkyrka Friskola är Botkyrkas första friskola. Skolans ledord är gemenskap, utveckling och självständighet. Våra årliga personal, elev- och vårdnadshavarenkäter visar på hög trivsel.

Vi är en liten skola med stort elevfokus där alla känner alla. Vi värdesätter ett varierat undervisningssätt och eleverna arbetar både med traditionella läromedel varvat med digitala verktyg. Vi satsar på lägerskolor och besöker bl.a. Kolmården, Skottland och fjällen för att skapa goda relationer, gemensamma upplevelser och förståelse för omvärlden.

Vi arbetar inkluderande och tror på små klasser om ca 20 elever per klass för att alla ska ha möjlighet att bli sedda och skapa förutsättningar för en god arbetsro.

År du intresserad och har frågor kan du gärna kontakta rektor Kajsa Nordenhäll.

Välkomna till oss!

Senast uppdaterad:

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Kontakt

Rektor
Kajsa Nordenhäll
kajsa.nordenhall@botfri.se

Expedition
08-525 206 00

Besöksadress
S:t Botvids väg 28 (F-6)
Tre källors väg 8 (7-9)

Postadress
145 65  Norsborg

Webbplats
Botkyrka friskola

Senast uppdaterad: