Öppna mobilmenyn

Gymnasieskolor i Botkyrka

Exteriör Skyttbrinks gymnasium.

Skyttbrinks gymnasium.

Kommunala gymnasieskolor

Skyttbrinks gymnasium

En liten och personlig skola med toppresultat gällande trygghet och studiero. Vill du ha goda jobbmöjligheter direkt efter gymnasiet eller kanske studera vidare på högskolan? Då är Skyttbrinks gymnasium skolan för dig. Vi erbjuder bland annat bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning husbyggnad samt barn- och fritidsprogrammet med pedagogisk inriktning och inriktning fritid och hälsa. Vi ger dig goda möjligheter att, förutom din yrkesexamen, läsa in en grundläggande högskolebehörighet.

Skyttbrinks gymnasiums webbplats

Se film om Skyttbrinks gymnasium på Youtube

S:t Botvids gymnasium

Har en lugn och trygg studiemiljö med kunniga och erfarna lärare. Älskar språk och arbetar med att låta elever använda sina språkkunskaper inom undervisningen. Erbjuder bland annat ekonomiprogrammet, estetiska programmet, naturvetenskapsprogrammet, handels- och administrationsprogrammet samt samhällsvetenskapsprogrammet.

S:t Botvids gymnasiums webbplats

Se film om S:t Botvids gymnasium på Youtube

S:t Botvids gymnasiesärskola

För dig som behöver en individuellt utformad gymnasieutbildning som passar dina behov och intressen. Vi sätter tillsammans med dig upp mål och arbetar för att du ska nå dessa. Flera spännande utbildningar, både nationella och individuella program. Utbildningen är 4-årig.

S:t Botvids gymnseisärskolas webbplats

Tullinge gymnasium

Här kan du förbereda dig för studier på högskola och universitet eller för att jobba direkt efter examen om du går vård- och omsorgsprogrammet. Här finns bland annat ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och teknikprogrammet.

Tullinge gymnasiums webbplats

Se film om Tullinge gymnasium på Youtube

Tumba gymnasium

Här studerar cirka 1300 elever från 30 olika kommuner allt från musik till beteendevetenskap, finansekonomi, språk och naturvetenskap. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Dessutom erbjuds många spetsutbildningar som är öppna även för elever från andra delar av Sverige.

Tumba gymnasiums webbplats

Se film om Tumba gymnasium på Youtube

Fristående gymnasieskolor

Södertörns Gymnasium

Vi erbjuder en undervisning med hög kvalitet i små klasser. För att åstadkomma det satsar vi mycket på att ge varje elev en trygg och stimulerande studiemiljö. Vi ställer krav på eleverna – men också på oss själva. Hos oss finns både unga lärare med nya undervisningsidéer och äldre lärare med lång erfarenhet. Skolan har naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet.

Södertörns gymnasiums webbplats

Min Skola Norsborg (gymnasiesärskola)

Min Skola Norsborg ligger i Gamla Norsborg, söder om Stockholm. Lokalerna är inrymda i ett sekelskifteshus med en underbar tallskog och sjöarna Aspen, Bornsjön och Mälaren som grannar. Vi tycker det är viktigt att innemiljö och utemiljö är trivsamma, då stor del av allas vardag tillbringas på skolans område. Min Skola Norsborg erbjuder det nationella programmet Skog, mark och djur om 2500 poäng, med fokus på hästkunskap och sällskapsdjur. Vi erbjuder även Individuella programmet.

Min Skola Norsborgs webbplats

Senast uppdaterad:

Gymnasieskolor på webbkartan

Här kan du se Botkyrkas gymnasieskolor på vår webbkarta. Du kan zooma in och ut på kartan. Klicka på en ikon i kartan för mer information om skolan.

Webbkartan

Välj gymnasieskola

Tillgänglighet

I tillgänglighetsdatabasen finns information om lokalernas fysiska tillgänglighet. Alla är ännu inte med, men databasen fylls fortlöpande på.

S:t Botvids gymnasium

Senast uppdaterad: