Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Gymnasieskolor i Botkyrka

Skyttbrinks gymnasium

Skyttbrinks webbplats

En liten, personlig skola med trygghet och studiero. Du kan få jobb direkt efter ett yrkesprogram eller studera vidare på högskolan. Här finns bl a bygg och anläggning samt barn och fritid.

S:t Botvids gymnasium

S:t Botvids webbplats

En lugn och trygg studiemiljö med kunniga lärare. Du kan använda dina språkkunskaper i undervisningen. Erbjuder ekonomi, estetiskt, naturvetenskap, handel och administration samt samhällsvetenskap. Inom det estetiska programmet kan du välja inriktning nycirkus i samarbete med Cirkus cirkör.

S:t Botvids gymnasium i Tillgänglighetsdatabasen

S:t Botvids anpassade gymnasieskola

S:t Botvids anpassade gymnasieskolas webbplats

En individuellt utformad gymnasieutbildning som passar dina behov och intressen. Flera spännande utbildningar, både nationella och individuella program. Utbildningen är 4-årig.

Tullinge gymnasium

Tullinges webbplats

Du kan förbereda dig för studier på högskola och universitet om du läser ekonomi, naturvetenskap, samhällsvetenska eller teknik. Om du vill jobba direkt kan du läsa vård och omsorg.

Tumba gymnasium

Tumba gymnasiums webbplats

Här studerar cirka 1300 elever från 30 kommuner allt från musik till beteendevetenskap, finansekonomi, språk och naturvetenskap. Här finns både yrkesprogram, högskoleförberedande program och flera spetsutbildningar med intag från hela Sverige.

Tumba gymnasium i Tillgänglighetsdatabasen.

Fristående gymnasieskolor

Södertörns Gymnasium

Vi erbjuder en undervisning med hög kvalitet i små klasser. För att åstadkomma det satsar vi mycket på att ge varje elev en trygg och stimulerande studiemiljö. Vi ställer krav på eleverna – men också på oss själva. Hos oss finns både unga lärare med nya undervisningsidéer och äldre lärare med lång erfarenhet. Skolan har naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet.

Södertörns gymnasiums webbplats

Min Skola Norsborg (gymnasiesärskola)

Min Skola Norsborg ligger i Gamla Norsborg, söder om Stockholm. Lokalerna är inrymda i ett sekelskifteshus med en underbar tallskog och sjöarna Aspen, Bornsjön och Mälaren som grannar. Vi tycker det är viktigt att innemiljö och utemiljö är trivsamma, då stor del av allas vardag tillbringas på skolans område. Min Skola Norsborg erbjuder det nationella programmet Skog, mark och djur om 2500 poäng, med fokus på hästkunskap och sällskapsdjur. Vi erbjuder även Individuella programmet.

Min Skola Norsborgs webbplats

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Öppet hus

Här finns datum och tider för skolornas öppna hus.

Välj gymnasieskola

Gymnasieskolor på webbkartan

Här kan du se Botkyrkas gymnasieskolor på vår webbkarta. Du kan zooma in och ut på kartan. Klicka på en ikon i kartan för mer information om skolan.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: