Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Rikstens skola

Kolla in Rikstens skolas presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Tullinge
Årskurs F-9
Antal elever: ca 740

På Rikstens skola blir du förberedd för en föränderlig värld. En värld där kunskap, kreativitet och sociala färdigheter är nyckelbegrepp. På Rikstens skola möts varje elev av höga förväntningar – vi vet att du kan och vill, bara du har rätt förutsättningar. Vi har också höga förväntningar på alla medarbetare och på samarbetet med alla vårdnadshavare och föräldrar. Vi vill att alla elever som lämnar skolan kan delta i samhället utifrån en värdegrund som präglas av alla människors lika värde, olikheters styrka och en hållbar utveckling. Vi bidrar till att du som person blir en ansvarstagande individ med integritet, goda kunskaper och en väl utvecklad förmåga till kommunikation.

Hitta hit

Rikstens skola liger på Flygarvägen 5 i Tullinge.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
rikstensskola@botkyrka.se
070-589 73 93

Rektor
Ulf Linder
ulf.linder@botkyrka.se
072-586 63 70

Biträdande rektor
Sanna Hedgrund
sanna.hedgrund@botkyrka.se
070-187 01 83

Biträdande rektor
Carina Persson
carina.persson@botkyrka.se
070-243 13 49

Besöksadress
Flygarvägen 5

Postadress
146 37 Tullinge

Tillgänglighet

Vill du veta mer om Rikstens skolas fysiska tillänglighet? Här finns information om belysning, av- och påstigning, anpassning av lokalerna med mera.

Tillgänglighetsdatabasen

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: