Öppna mobilmenyn

Öppna förskolor

Öppna förskolan är en mötesplats för barn till och med 6 år  och för dig som är förälder. Du kan komma och gå som du vill. Ingen föranmälan behövs och det är gratis.

Du som vuxen deltar tillsammans med barnen. Vi pedagoger hjälper att hitta på stimulerande och roliga saker att göra tillsammans med barnen. Vi utgår från vad barnet och du som förälder vill. Det kan till exempel vara att vi sjunger, målar, leker i grupp, fikar och mycket annat. Miljön är anpassad till små barns behov, och det finns gott om stimulerande saker att leka med. Målet är att vi tillsammans ska skapa goda förutsättningar för att barnen ska få en bra start i livet. Läs på varje öppen förskolas sida för att få aktuella tider och se vad som händer på de öppna förskolorna.

 

Nu öppnar Botkyrkas öppna förskolor inomhusverksamhet igen!

Den 4/10 öppnar vi äntligen upp vår verksamhet inomhus igen. Gå in på respektive öppen förskola för att se öppetider och anpassningar. Hoppas vi ses!


HBTQi-certifierade

Botkyrkas öppna förskolor är HBTQI-certifierade. Det betyder att vi som jobbar här har gått en utbildning som handlar om homosexualitet, bisexualitet, trans- och queerfrågor. Till våra öppna förskolor är alla välkomna!

Socialförvaltningen

Socialförvaltningen ansvarar för öppna förskolan.

Socialförvaltningen