Öppna mobilmenyn

Öppna förskolor

All verksamhet är stängd på grund av de rådande covid-19 restriktionerna. Webbsidan uppdateras när ny information kommer.

Om ni vill prata om familj och barn finns vi på telefon måndag-fredag Kl.09.00-12.00. Se telefonummer på respektive öppnen förskola.

Tack för er förståelse!Öppna förskolan är en mötesplats för barn till och med 6 år som inte har förskoleplats och för dig som är förälder. Du kan komma och gå som du vill. Ingen föranmälan behövs och det är gratis.

Du som vuxen deltar tillsammans med barnen. Vi pedagoger hjälper att hitta på stimulerande och roliga saker att göra tillsammans med barnen. Vi utgår från vad barnet och du som förälder vill. Det kan till exempel vara att vi sjunger, målar, leker i grupp, fikar och mycket annat. Miljön är anpassad till små barns behov, och det finns gott om stimulerande saker att leka med. Målet är att vi tillsammans ska skapa goda förutsättningar för att barnen ska få en bra start i livet. Läs på varje öppen förskolas sida för att få aktuella tider och se vad som händer på de öppna förskolorna.

Botkyrkas öppna förskolor är HBTQ-certifierade. Det betyder att vi som jobbar här har gått en utbildning som handlar om homosexualitet, bisexualitet, trans- och queerfrågor. Till våra öppna förskolor är alla välkomna!Socialförvaltningen

Socialförvaltningen ansvarar för öppna förskolan.

Socialförvaltningen