Öppna mobilmenyn

Öppna förskolor

Välkomna på uteverksamhet med öppna förskolan.

Vi erbjuder kaffe, te, utelek och möjlighet till samtal samt att träffa andra barn och föräldrar.

Se respektive öppen förskola för information om var och när uteverksamheten erbjuds.

Vi vill påminna om att stanna hemma vid minsta symtom, t.ex. snorig näsa eller hosta, även när vi bedriver vår verksamhet ute.

Det är fortfarande pandemitider, och det är viktigt att vi alla hjälps åt att följa rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, för att minska smittan i samhället.

Ni är varmt välkomna till vår verksamhet på öppna förskolan när ni är friska och symtomfria.

Tillsammans hjälps vi åt. Håll ut, håll i och ta hand om varandra.

Varmt välkomna!Om ni vill prata om familj och barn finns vi på telefon måndag-fredag Kl.09.00-12.00. Se telefonummer på respektive öppnen förskola.


Ingen verksamhet erbjuds inomhus för att minska smittspridningen av covid-19. Vi följer folkhälsomyndinghetens rekomendationer och uppdateringar.

Tack för visad förståelse!
Öppna förskolan är en mötesplats för barn till och med 6 år som inte har förskoleplats och för dig som är förälder. Du kan komma och gå som du vill. Ingen föranmälan behövs och det är gratis.

Du som vuxen deltar tillsammans med barnen. Vi pedagoger hjälper att hitta på stimulerande och roliga saker att göra tillsammans med barnen. Vi utgår från vad barnet och du som förälder vill. Det kan till exempel vara att vi sjunger, målar, leker i grupp, fikar och mycket annat. Miljön är anpassad till små barns behov, och det finns gott om stimulerande saker att leka med. Målet är att vi tillsammans ska skapa goda förutsättningar för att barnen ska få en bra start i livet. Läs på varje öppen förskolas sida för att få aktuella tider och se vad som händer på de öppna förskolorna.

Botkyrkas öppna förskolor är HBTQ-certifierade. Det betyder att vi som jobbar här har gått en utbildning som handlar om homosexualitet, bisexualitet, trans- och queerfrågor. Till våra öppna förskolor är alla välkomna!


Socialförvaltningen

Socialförvaltningen ansvarar för öppna förskolan.

Socialförvaltningen