Öppna mobilmenyn

Öppna förskolor

Öppna förskolan är en mötesplats för barn till och med 6 år som inte har förskoleplats och för dig som är förälder. Du kan komma och gå som du vill. Ingen föranmälan behövs och det är gratis.

Du som vuxen deltar tillsammans med barnen. Vi pedagoger hjälper att hitta på stimulerande och roliga saker att göra tillsammans med barnen. Vi utgår från vad barnet och du som förälder vill. Det kan till exempel vara att vi sjunger, målar, leker i grupp, fikar och mycket annat. Miljön är anpassad till små barns behov, och det finns gott om stimulerande saker att leka med. Målet är att vi tillsammans ska skapa goda förutsättningar för att barnen ska få en bra start i livet. Läs på varje öppen förskolas sida för att få aktuella tider och se vad som händer på de öppna förskolorna.

Sommar 2021

Kommunens öppna förskolar har lite olika öppetider i sommar se respektive öppna förskola för att se vad som gäller just där.

Gemensamt för alla är att under vecka 29-32 är Öppna förskolan stängd och ingen personal är i tjänst.

Vid behov av kontakt kan ni alltid ringa Medborgarcenter 08-530 610 00 och be att få bli kopplad till enhetschef Christina Sehlén Lopez eller hennes ersättare.

Trevlig sommar!

HBTQ-certifierade

Botkyrkas öppna förskolor är HBTQI-certifierade. Det betyder att vi som jobbar här har gått en utbildning som handlar om homosexualitet, bisexualitet, trans- och queerfrågor. Till våra öppna förskolor är alla välkomna!

Socialförvaltningen

Socialförvaltningen ansvarar för öppna förskolan.

Socialförvaltningen