Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Öppna förskolor

Öppna förskolan är en mötesplats för dig som är förälder och för barn från 0-6 år (tills man börjat förskoleklass). Du kan komma och gå som du vill. Ingen föranmälan behövs och det är gratis.

Du som vuxen deltar tillsammans med barnen. Vi pedagoger hjälper att hitta på stimulerande och roliga saker att göra tillsammans med barnen.

Vi utgår från vad barnet och du som förälder vill. Det kan till exempel vara att vi sjunger, målar, leker i grupp, fikar och mycket annat. Miljön är anpassad till små barns behov, och det finns gott om stimulerande saker att leka med.

Målet är att vi tillsammans ska skapa goda förutsättningar för att barnen ska få en bra start i livet. Läs på varje öppen förskolas sida för att få aktuella tider och se vad som händer på de respektive öppna förskola.


HBTQi-certifierade

Botkyrkas öppna förskolor är HBTQi-certifierade. Det betyder att vi som jobbar här har gått en utbildning som handlar om homosexualitet, bisexualitet, trans- och queerfrågor. Till våra öppna förskolor är alla välkomna!

Socialförvaltningen

Socialförvaltningen ansvarar för öppna förskolan.

Socialförvaltningen