Öppna mobilmenyn

Freinetskolan Kastanjen

Välkommen på digitalt öppet hus den 28 januari kl.17.30. Länk till digitalt öppet hus hittar ni på skolans webbplats Freinetskolan Kastanjen

Årskurs: F – 9
Fritidshem
Antal elever: cirka 190
Inriktning: Freinetpedagogik

Freinetskolan Kastanjen är en F-9-skola med förskola. Skolan ligger i Slagsta, mitt i naturen med närhet till Mälaren vilket ger oss möjlighet till olika uteaktiviteter och att använda verkligheten omkring oss som lärobok. Vi tror på nyfikenhet och att alla vill lära, oavsett om det är på skolan, i naturen, i staden eller på internet. Vi arbetar med freinetpedagogik som grund, vilket bland annat innebär att ansvar, kommunikation och demokrati är viktiga delar.

Eleverna har tillgång till moderna och traditionella verktyg för lärande. I åk 7-9 har vi iPads för alla elever och de yngre eleverna har tillgång iPads och datorer i undervisningen.

Lust att lära är en viktig del av vår pedagogik, och märks i elevernas sökande efter nya kunskaper både då det gäller faktakunskaper, att utveckla sitt kreativa skapande och att utvecklas som person


Senast uppdaterad:

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Rektor
Maria Nordheden Gard
08-531 796 98

Besöksadress
Slagsta Gårdsväg 2

Postadress
145 74  Norsborg

Webbplats
Freinetskolan Kastanjen

Senast uppdaterad: