Öppna mobilmenyn

Falkbergsskolan

 

Kolla in Falkbergsskolans presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Tullinge
Årskurs 6-9
Antal elever: ca 400

Falkbergsskolan ska vara den bästa skolan för sina elever, en modern skola i tiden, där högsta prioritet är elevernas utbildning. Vår ambition är att ge förutsättningar för den absolut bästa kunskapsutvecklingen för alla våra elever. Vi vet att goda relationer mellan elever och vuxna skapar den trygghet som behövs för att få arbetsro, glädje och lust till lärande. Vår vision är att alla elever ska nå så långt som möjligt och ständigt utmanas för att bli ännu bättre. Vi ligger i framkant vad gäller pedagogisk utveckling och digitalt lärande och vi arbetar aktivt för att våra elever ska vara redo att möta framtiden.

Falkbergsskolan byggs för närvarande om till en ny och större skola som kan ta emot fler elever. Den nya skolan beräknas vara klar år 2022. Fram till dess sker undervisningen i tillfälliga paviljonglösningar. Läs mer om byggprojektet här

Hitta hit

Falkbergsskolan ligger på Östanvägen 12B i Tullinge.

Senast uppdaterad:

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
falkbergsskolan@botkyrka.se
072-513 41 60

Rektor
Anna-Lena Bergman
anna-lena.bergman@botkyrka.se

Biträdande rektor
Lena Berg
lena.berg@botkyrka.se
070-180 62 14

Biträdande rektor
Carolina Ejenäs
carolina.ejenas@botkyrka.se
070-180 60 44

Besöksadress
Östanvägen 12B

Postadress
146 40 Tullinge

Senast uppdaterad: