Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Gruppträning

Välkommen att träna med oss på Storvretsbadet och Fittjabadet Tryck på knappen "Boka pass" för att se gruppträningsschema.

Så bokar du pass

Du måste ha ett giltigt kombikort eller FaR-kort för att få boka din plats online.

Annars får du ringa till receptionen så hjälper vi dig.

Boka via App eller hemsidan

Ladda ner Appen i din Playbutik eller Appstore: GoActive!

Använd kod: 013102

Användarnamnet är den mailadressen som du har angett vid kort köpet och lösenordet är dina första sex siffror i personnumret.

Bokningsregler

Gruppträningspassen kan bokas 7 dagar innan passet börjar.

Incheckning i receptionen måste ske senast 10 minuter innan passets start.

Vid sen ankomst försvinner din plats och den går till kunder som är placerade på reservlistan och du får du en varning.

Glöm inte att avboka din plats om du inte kan delta, 90 minuter innan passet börjar.

Vid 3 varningar blir du avstängd för online bokningen under 15 dagar.

Passbeskrivningar

BodyActiv: Funktionell träning i kombination av pulsträning och styrka. Intervaller där vi varvar övningar och intensitet för att få bästa resultat.

Box:En optimal kombination av kampsport och boxövningar som utförs i par med handskar och mittsar. Du får bästa tipsen från vår utbildad boxinstruktör.

B.R.M: Ben-Rumpa- Magen. Vi fokuserar på dessa muskelgrupper under hela passet

Core: Består av ett antal muskler som syftar till att stabilisera bröstkorgen, bäckenet och ryggen. Under passet strävar vi efter att få stärka dessa muskler som ger oss styrka, stabilitet, balans och en bra hållning.

DansMix: 45 minuter långt pass där vi blandar olika rytmer och dansstilar från hela världen. Igenom dansen förbättrar vi konditionen, koordinationen och vi inspirerar varandra och skapar mycket glädje.

HIIT: högintensiva intervaller med fokus på styrka, kondition och balans. Intervallernas längd och redskap variera från gång till gång.

Latin/styrka: Ett pass där vi blandar intervaller av latindans med styrkeövningar. Vi använder olika redskap från pass till pass. Målet är att både ha roligt och bli starkare.

Pilates: igenom lugna rörelser stärks de viktiga djupgående musklerna i kroppen. Ger en effektiv träning som är skonsam för kroppen samt en bättre hållning och ökad kroppsmedvetenhet.

Rörlighet: Enkla övningar som förbättrar rörligheten i hela kroppen! Vi håller ett lugnt och dynamiskt tempo under hela passet.

Stavgång: Vi promenerar i grupp med en ledare i den fina nauren som finns runt om simhallen. Du får låna stavar hos oss. Alla är välkomna, även du som inte vill använda stavar eller gå långsammare.

Sittgympa: Ett gruppträningspass i sittande gymnastik som gynnar alla – och som passar suveränt för dig som har lite svårare med att stå.

Tabata: Ett pass som passar dig som vill träna med högt tempo och vill bygga upp styrka och uthållighet. Varierande övningar för hela kroppen där du presterar efter egen förmåga. Vi använder olika redskap. Övningarna utförs under 20 sekunder följt av 10 sekunder vila. Målsättningen är att du skall kunna hålla samma antal repetitioner per övning i varje intervall.

Vattengympa: en träningsform som passar alla åldrar eftersom det är en skonsam träningsform som inte sliter på kroppen. Passet körs i stora bassängen.

Yoga: Ett fysiskt yogapass där vi genom olika kroppställningar återfår en rörligare och vital kropp.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: