Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Broängsskolan

Kolla in Broängsskolans presentationsfilm. Här träffar du elever, rektorer och lärare som berättar hur det är vara elev och att arbeta här. Vi vill att alla elever ska utvecklas till sin fulla potential och få en bra grund för sitt livslånga lärande.

Tumba
Årskurs F–9
Antal elever: ca 630

Broängsskolans värdegrund bygger på orden ”För att vi bryr oss” vilket också är ledstjärnan i det arbete som ska genomsyras av omtanke, trygghet och ömsesidig respekt. I Broängsskolan så arbetar vi alla för att du som elev ska trivas och utvecklas ur både ett socialt och kunskapsmässigt perspektiv. Vår undervisning bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet och vår målsättning är att du som elev ska ha nått din fulla potential när du lämna oss. För oss är det viktigt att du som elev känner en stolthet i att vara en del av Broängsskolan!

Hitta hit

Broängsskolan ligger på Kärrvägen 20 i Tumba.

Relaterade sidor

Senast uppdaterad:

Rektorsområde södra Tumba

  • Broängsskolan
  • Kassmyraskolan

Vklass

Vklass är Botkyrkas lärportal för förskolan, grundskolan och gymnasieskolan. Som vårdnadshavare kan du följa ditt barns skolgång och kan till exempel se närvaro, schema, resultat, skolans matsedel och rapportera frånvaro.

Om Vklass

Logga in i Vklass

Kontakt

Expedition
broangsskolan@botkyrka.se
073-059 61 30

Biträdande rektor
Alexandra Hoier
Förskoleklass–årskurs 3, fritidshem
alexandra.hoier@botkyrka.se
073-421 86 33

Biträdande rektor
Christina Åslund
Årskurs 4–9
christina.aslund@botkyrka.se
070-557 68 36

Sociala medier
Youtube
Instagram

Besöksadress
Kärrvägen 20

Postadress
147 32 Tumba

Tillgänglighet

Vill du veta mer om Broängsskolans fysiska tillänglighet? Här finns information om belysning, av- och påstigning, anpassning av lokalerna med mera.

Tillgänglighetsdatabasen

Relaterade sidor

Senast uppdaterad: