Translate

Telefon

Kontakt

Öppna mobilmenyn

Nyhet

Sorraya Touré: ”Nu expanderar vi i Göteborg”

02 november 2021

Näringsliv och företag

Sorraya Touré, verksamhetsledare på Changers Hub.

Changers Hub är ett innovations-hus i Alby – och på Stureplan – som erbjuder co-workingspace, utbildningar och coaching.

– Trycket är så stort nu, det är riktigt kul! Vi ser verkligen fram emot att kunna ha fler fysiska träffar igen, säger Sorraya Touré, verksamhetsledare på Changers Hub.

Det händer mycket på Changers Hub nu, berätta!

– Eftersom vi är en aktivitetsbaserad organisation drabbade pandemin oss hårt i början. Vi fick stänga vårt co-workingspace på Stureplan, men efter sommaren var det så många som ville komma dit att vi fick öppna tidigare än vi egentligen hade tänkt. Trycket är så stort nu, det är riktigt kul! Vi ser verkligen fram emot att kunna ha fler fysiska träffar igen. Och just nu håller vi faktiskt på att öppna ett kontor i Hjällbo i Göteborg!

Det har kommit siffror på att det startas fler företag nu än på länge. Märker ni det också?

– Definitivt! Många har använt pandemin för att utveckla sig själva och sina idéer. Vi märker att man vågar ta sig an utmaningar på ett annat sätt nu.

Någon bransch som är extra het?

– Tech har det varit otroligt högt tryck på. Det är jättekul då vi erbjuder en techkurs. Men även i musikstudion händer det mycket. Eftersom en stor del av vår verksamhet bygger på de gränsöverskridande mötena känns det jättebra att vi kan ses igen.

Håll koll på Changers Hubs utbildningar

Andra har även läst