Störningsinformation:
Eldningsförbud från torsdag 13 augusti kl. 12.
Dölj meddelande
Stäng meddelande

För dig som studerar

Är du student och letar efter praktikplats eller ska du skriva en uppsats och vill komma i kontakt med någon inom ett specifikt område på socialtjänsten?

Vi tycker det är viktigt att ha ett bra samarbete med studenter. Därför erbjuder vi praktikplatser och kontakter vid uppsatsskrivning. Har du frågor och funderingar? Mejla oss så återkommer vi så fort vi kan.

Praktik som socionomstudent

Vi har ett nära samarbete med olika universitet och högskolor i Stockholm. Varje termin erbjuder vi socionomstudenter att göra sin praktik hos oss. Som praktikant får du värdefulla erfarenheter och möjlighet att knyta nya kontakter. Du kommer att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom socialt arbete och stärka din yrkesidentitet som socionom. Vi har flera duktiga och kompetenta handledare som ser till att din tid hos oss blir både lärorik och rolig! Vi erbjuder också föreläsningar inom högaktuella ämnen och metoder av våra specialister som jobbar i socialtjänsten.

Som praktikant hos oss får du ett strukturerat praktikprogram. Du kommer att få möjlighet att lära dig massor och förena det med allt som du har lärt dig i skolan.

Är du socionomstudent och har frågor kring praktik hos oss? Mejla oss så hjälper vi dig!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 september 2018
Omsorg & stöd