Störningsinformation:
Fortsatt hög vattenförbrukning
Dölj meddelande
Stäng meddelande

Stöd i din bostad – Mobila teamet

Du som behöver stöd att bo själv, kan få hjälp av mobila teamet. Då får du stöd med praktiska saker som att städa, handla mat, eller att planera för veckan.

När du får stöd av mobila teamet kommer en boendestödjare hem till dig. Han eller hon kan hjälpa dig att planera och strukturera din vardag, och stödja dig med allt praktiskt som det innebär att bo själv. Hur och när du ska få ditt stöd bestämmer du tillsammans med din boendestödjare.

Alla boendestödjare i mobila teamet har till uppgift är att stödja dig att göra saker själv, och att hjälpa dig med det du inte kan, eller tycker är svårt att göra.

Vem kan få hjälp av mobila teamet?

Mobila teamet är till för dig har en funktionsnedsättning som gör att du behöver stöd att klara av ett eget boende. Teamet är till för dig som inte behöver det omfattande stöd som en grupp- eller servicebostad ger.


Så ansöker du

För att ansöka om stöd av mobila teamet ringer du till medborgarcenter på telefon 08-530 610 00. Be att få prata med en handläggare för LSS.

Om du vill veta mer

Om du har frågor om mobila teamet, och om hur du gör för att ansöka ringer du till medborgarcenter på telefon 08-530 610 00.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 april 2019
Omsorg & stöd