Öppna mobilmenyn
Vaccinspruta

Vaccinera dig mot corona

Genom att vaccinera oss mot covid-19 kan vi tillsammans stoppa pandemin. Boka tid eller vaccinera dig direkt i vaccinbussen.

Traktor som plogar gata.

Snöröjning och halkbekämpning

Här kan du läsa om hur vi arbetar med halkbekämpning. Vi plogar, saltar och sandar våra gator, gång och cykelvägar, bussterminaler och andra allmänna platser.

Karta Kassmyra

Avfallshanteringen i Kassmyra

Bortforslingen av avfallshögarna i Kassmyra pågår. Här hittar du information om hanteringen och bortforslingen av avfallet.

Nyheter

 • Vaccinationskrav införs vid nyanställning för vård- och omsorgspersonal

  Botkyrka kommun har idag genom ett ordförandebeslut infört vaccinationskrav för covid-19 vid nyanställning för omsorgspersonal i Botkyrka kommun.

  Stöd, omsorg och familj

 • Nu börjar avfallshögarna i Kassmyra tas bort

  Arbetet med att ta bort avfallshögarna i Kassmyragropen har nu inletts och beräknas vara klart runt halvårsskiftet 2022. Arbetet kommer att genomföras av miljöföretaget Ragn-Sells.

  Boende och närmiljö

 • Prins Daniel inspirerar ungdomar och entreprenörer

  Under en heldag i Botkyrka träffade prins Daniel och hans Fellowship både gymnasieungdomar och företagare. Förmiddagen fokuserade på ungt företagande och drygt fyrahundra ungdomar fick träffa prinsen och tre superentreprenörer. Prinsen åkte sedan vidare för att träffa representanter för lokala företag, nätverket för ungt företagande - The Good Talents, innovationshuset Changers Hub och Botkyrka kommun.

  Skola och förskola

 • Pressinbjudan: Nu påbörjas arbetet med att ta bort högarna i Kassmyra

  Nu inleds arbetet med att ta bort avfallshögarna i Kassmyragropen. Botkyrka kommun och miljöföretaget Ragn-Sells bjuder in till pressträff i anslutning till att arbetet inleds.

  Boende och närmiljö

 • Botkyrkaelevernas resultat är stabila och på uppgång

  Eleverna i Botkyrkas kommunala grundskolor fortsätter nå goda resultat. Det visar den officiella statistiken från Sveriges kommuner och regioner (SKR). Resultaten är stabila och tangerar eller närmar sig riksgenomsnittet både när det gäller meritvärde i årskurs 9 och andelen som blir behöriga till nationellt program på gymnasiet.

  Skola och förskola

Information om störningar

På gång i Botkyrka

Kontakta oss

Vänd dig till Botkyrka kommuns medborgarcenter med ärenden och frågor som har med kommunen att göra.

Öppettider medborgarcenter
Telefon: 08-530 610 00
E-post: medborgarcenter@botkyrka.se